>>Vakantiehuis Violetta

Vakantiehuis Violetta

Vakantiehuis Violetta maakt deel uit van vakantie residence Pinamar 7

Dit vakantiehuis maakt deel uit van residentie Pinamar 7 in de wijk Puig Sec. Het is modern ingericht en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dakterras. De keuken is compleet met afwasser. Vanuit de tuin loopt men naar een van de 3 zwembaden. Er is airconditioning om de zomerhitte te verdrijven. Smart phone en tablets of laptop hebben toegang naar het internet dankzij de Wifi. De kinderen kunnen naar hartelust rennen en zwemmen in het afgesloten complex. 

Neem contact op voor meer informatie.

Rondom vakantie huis Violetta en l'Escala

Tegen de heuvel Puig Sec in l'Escala ligt een gezellig wijkje waar dit vakantiehuis toe behoort. Het is ideaal voor een gezin met kinderen. Het prachtige strand van Montgó is niet ver. Een bezoek van het oude centrum van l'Escala is altijd een must. Boodschappen zijn op een kleine 5 minuten afstand te doen.

Naast l'Escala bevinden zich de beroemde opgravingen van Empuries. Deze zijn zéér de moeite waard om te bezoeken. Voor de paardrijders is een manege bij de ingang van l'Escala. Op cultureel gebied is er veel te doen, Figueres met zijn Museo de Dalí, Girona met z'n prachtige kathedraal en iets verder natuurlijk Barcelona met Gaudi.

Nu op Facebook

Bon dia! 🌅#sunrise #beach #sea #mar #escala #lescala #mediterranean #mediterrannee #costabrava ..

Tijdlijnfoto's