>>Vakantiehuis Villa Vianya

Vakantiehuis Villa Vianya

Het dorp l’Escala is een zeer geliefde badplaats aan de zuidelijke punt van de Baai van Roses, in de Costa Brava, Spanje. Op de heuvel van de gelijknamige wijk Puig Sec ligt dit 6 personen luxe vakantiehuis. De tuin ligt direct aan het bos. Die loopt tot het strand Montgó. Vanuit alle kamers en het terras is uitzicht op de wijk Montgó met aan beide zijden de zee. Er zijn drie slaapkamers met airconditioning en twee badkamers. Overal is vloerverwarming. Voor de slaapkamers een balkon. De ruime open keuken loopt over in de eetkamer en de woonkamer. Er is veel glas om het licht binnen te laten. Wifi is aanwezig. Parkeren op eigen terrein. Een mooie luxe villa om te huren.

Rondom villa Vianya

De villa ligt op 20 minuten loopafstand van de prachtige baai van Montgó en strand. Er bevinden zich cafeetjes en restaurants langs de strandpromenade. Het historisch centrum van l'Escala bevindt zich ook in de buurt en is altijd leuk om te bezoeken. Naast l'Escala bevinden zich de beroemde opgravingen van Empúries. Deze zijn zéér de moeite waard om te bekijken. Is de drukte van Platja Riells meer uw ding? Dit langgerekte strand is ook dichtbij.

 

Girona Airport ligt op slechts 40 minuten rijden van l'Escala. Dit vakantiehuis is in het laagseizoen te huur! Vraag naar de mogelijkheden.

Nu op Facebook

Bon dia! 🌅#sunrise #beach #sea #mar #escala #lescala #mediterranean #mediterrannee #costabrava ..

Photos du journal