>>Luxe villa Sonni met zwembad

Luxe villa Sonni met zwembad

Villa Sonni, een moderne en zonnige villa met privézwembad, sattv en wifi

Dit is een unieke villa op een geweldige plek. De wijk Puig Sec is residentieel met vrije villa's en fraaie panorama's. Villa Sonni heeft alles om een luxe vakantie door te brengen. Een privézwembad in de tuin en airconditioning in de woning.

Villa Sonni keuken en ontbijt tafel Villa Sonni's woonkamer Villa Sonni zwembad en terras Villa Sonni's slaapkamer met eigen badkamer Villa Sonni's keuken

Luxe villa Sonni en l'Escala

De wijk Puig Sec in l'Escala aan de Costa Brava in Spanje, ligt tussen strand Montgó en strand Riells. Het is een rustige residentiële wijk met veel vrijstaande villa's. Villa Sonni ligt op de heuvel Puig Sec en daarom raden we een auto aan. Aan en rond het strand Montgó liggen cafes, restaurants en er is een supermarkt (Mercat Montgó) en Bodega. Vanaf het plein waar Avinguda Montgó begint start ook de treinbus die door heel l'Escala gaat tot aan Sant Martí d'Empúries.

l'Escala ligt centraal in de Costa Brava. Vanuit deze luxe vakantie villa is het niet ver naar Figueres of Girona. Als u de Dali driehoek wil doen is l'Escala een ideaal vertrekpunt

 

Villa Sonni huren

De villa bestaat uit twee verdiepingen. Deze advertentie is voor de bovenverdieping met plaats voor 6 personen te huren. De inrichting is eigentijds modern en luxueus. De keuken/eetkamer/woonkamer is vrolijk ingericht en strak van uitvoering.

 

 

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Tijdlijnfoto's