>>Casa Bel Coll

Casa Bel Coll

Een slaapkamer van Casa Bel Coll met dubbelbed Casa Bel Coll heeft een privé zwembad Voor het vakantiehuis in l'Escala genieten van de avondzon Er is satelliet TV en WiFi in casa Bel Coll Boven het zwembad is een ruim terras met zeezicht

Casa Bel Coll in l'Escala heeft WiFi, een privé zwembad en airco!

Een geweldig Spaans vakantiehuis met een lichte en prettige inrichting. Er is plek voor 8 personen. De vakantie woning beschikt over 3 slaapkamers met twee badkamers. De wijk Puig Sec is een van de meest geliefde van l'Escala. Casa Bel Coll ligt er bovenop. Auto's kunnen binnen het hek geparkeerd worden. 

WiFi in vakantiehuis Casa Bel Coll

De vakantiewoning is uitgerust met WiFi zodat niemand afgesloten hoeft te zijn van de buitenwereld. Let op! Deel het password nooit met buren, het zal de bandbreedte negatief beïnvloeden.

Air conditioning en het gebruik ervan

Vakantiehuis Casa Bel Coll heeft air conditioning in de woonkamer. De woning is compact genoeg zodat alle kamers erdoor gekoeld worden. Echter, let op de airco niet onnodig aan te hebben. Doe 's nachts de ramen van de slaapkamers op een kier en het zal koel genoeg blijven!

Ik wil meer weten!

 

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Tijdlijnfoto's