>Over ons

Over Vakantiehuis l'Escala

Vakantiehuis l'Escala biedt accommodaties in l'Escala aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Vakantiehuis l'Escala is in 2007 door Andries ter Hennepe begonnen met de verhuur van zijn eigen villa als vakantiehuis. Door een professionele opstelling en gedrevenheid heeft Vakantiehuis l'Escala heel snel andere accommodaties in portefeuille gekregen. Andries ter Hennepe: "Woningen moeten voldoen aan onze criteria. Die zijn simpel: Zouden we het zelf huren? Een HUTG nummer (Woning Algemeen Toeristisch Gebruik toestemming) is gewenst om geen problemen te hebben met de lokale wetten. Voor de ontvangst van huurders is er een Nederlands en Vlaams sprekende sleutelbeheerdster en contactpersoon. Verder beschikken we over een goede schoonmaakploeg en bieden, indien gewenst, schone lakens en/of keuken doeken te huur. We proberen een zo soepel mogelijke vakantie aan te bieden in l'Escala, Costa Brava in Spanje."

Doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is een prettig verblijf in een aangenaam vakantiehuis te bieden. En dan niet enkel in het hoogseizoen maar ook in de maanden buiten juli en augustus. Door met eigenaren te praten heeft Vakantiehuis l'Escala een aantal vakantiewoningen in de andere maanden beschikbaar. Wij weten dat l'Escala en zijn omgeving meer heeft te bieden dan zon en zee. Op cultureel, culinair en sportief gebied is l'Escala ook buiten het hoogseizoen een absolute aanrader. Wijzelf gaan bijvoorbeeld ieder jaar skiën in de Pyreneeën. We rijden vanuit l'Escala in 2 uur door een prachtig landschap naar de pistes van Masella. U ook?

Nachtelijk uitzicht op Montgó. De vlakte van Alt Empordà met besneeuwde Pyreneeën op de achtergrond El Cargol in het oude dorp met de Pyreneeën. Een van de stillere stranden bij l'Escala. Uitzicht op de kreek van Montgó in l'Escala

Contact met Andries ter Hennepe

We zijn een kleine, compacte organisatie. We werken nauw samen met mensen in l'Escala die we goed kennen. De organisatie is Nederlands, er zijn korte lijntjes. Dat geldt ook voor u en ik: Als u meer informatie wilt over mij of een vakantiehuis:

Ga naar het contact formulier

Girona Airport ligt op slechts 40 minuten rijden van l'Escala. Wij bieden vakantiehuizen aan in het laagseizoen! 

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Tijdlijnfoto's