Vallter2000 en l'Escala

Het skistation Vallter 2000 is geopend in 1975. Gelegen tussen bergtoppen van meer dan 2800 meter hoogte is alpine skiën van de centrale piste te combineren met op langlaufski's bergbeklimmen in het gebied "el Xalet".
Gelegen in de regio Ripollès en binnen de gemeente Setcases is Vallter 2000 ideaal om outdoor sporten te beoefenen. Gebruikers kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals wandeltochten op sneeuwschoenen, langlaufen, snowboarden, freeride, sleeën of Tubbing in het Playpark. Ondanks dat het een klein skigebied is komen wij hier graag voor de andere activiteiten dan skiën.

Panoramisch uitzicht over de Mediterranee 

Dankzij de uitzonderlijke ligging in het noord-oosten van de Pyreneeën, kunnen bezoekers genieten van een panoramisch, uniek en uitzonderlijk uitzicht. Vanaf 2535 m hoog zijn de baai van Roses en Cap de Creus te zien. Bovendien zorgt de nabijheid van Girona, Figueres en dus ook l'Escala dat je als skiër een snel geimproviseerde trip naar de bergen kunt ondernemen.

Vallter2000 - Panorama op de Baai van Roses Vallter2000 - Wandeltochten met rackets Vallter2000 - Skiliften Bac de Barquins I en II Vallter2000 - Langlauf tochten met gids Vallter2000-Snowboarder in de verse sneeuw

Zijn er voorbeelden van vakantiehuizen in de winter?

Ja natuurlijk. Vakantiehuis l'Escala zou z'n naam anders niet waard zijn.

Casa Study House 19c
Villa Sonni

La Molina ligt 20 km verder