Masella

Skiën in Masella lijkt op skiën in Aspen, Colorado. Fantastische pistes die tussen de bomen door slingeren met lange afdalingen en goede, droge sneeuw. Bovendien is er veel variatie. Het hoogste punt is La Tosa en meet 2535 meter. Het panorama is adembenemend. Het uitzicht over de Pyreneeën is uniek. Überhaupt op alle toppen van wintersportgebied Masella is het uitzicht spectaculair. De afdaling vanaf La Tosa tot beneden in het dorp heeft een hoogte verschil van bijna 1000 meter. Het is het verste station vanaf l'Escala maar de beloning is groot. Dit is een prachtig gebied met veel goede en snelle pistes.

Ski station Masella - Skieën tussen de bomen Ski station Masella - Naar boven of terug naar het dorp? Keuzes keuzes... Ski station Masella - Uitzicht op de vallei Ski station Masella - Afdaling La Tosa Panorama Ski station Masella - Cap del Bosc

Ski station Masella

Ski station Masella ligt op 1600 meter hoogte. Het beschikt over 63 kilometer aan piste en heeft 12 skiliften. Het gebied hoort bij het dorp Masella. Het heeft 15 blauwe, 10 rode en 6 zwarte afdalingen. Er zijn nauwelijks rijen bij de liften. Masella beschikt over een goed draaiend liftsysteem. Daarnaast kan de kwaliteit van de pistes gewaarborgd worden door een kleine 300 sneeuwkanonnen.

Vanuit l'Escala genieten van wat de Pyreneeën hebben te bieden. Er is zoveel te ontdekken. Altijd vanuit een vakantiehuis dat centraal ligt tussen Figueres, Girona (airport), de Pyreneeën, Barcelona en de natuur parken. Dit vakantiehuis is van vloerverwarming, airco warm/koud en WiFi voorzien.

Ik wil meer weten over skieën in l'Escala

Terug naar Vakantie in l'Escala                               

Pistekaart van Masella