Puig Sec

Gelegen tussen de wijken Riells en Montgó in l'Escala ligt het gewilde Puig Sec. Vroeger waren hier druiven en vruchtbomen op terrassen. Soms zie je nog stukken gestapelde stenen muurtjes in de onbebouwde gedeelten. Het gewas is in de jaren ’60 vervangen voor de kenmerkende pijnbomen die overal te zien zijn. De wijk is zeer geliefd bij huurders.

Puig Sec is rondom bebouwd en heeft 4 verschillende gezichten:

Het noorden geeft een prachtig panorama op de Baai van Roses. Met helder weer is Roses scherp te zien aan de overkant van de baai. ’s Nachts geven de lichtjes langs de kust en op zee een echt vakantiegevoel.

Vakantiehuis Villa Pl. Puig Sec
Vakantiehuis Villa Manol
  • De oostkant heeft zicht op de inham van Montgó, de wijk Montgó en het Parc Nacional del Montgrí aan de rechterkant van de cala Montgó en La Caleta. 
l'Escala 6persoons luxe Villa Sonni - dakterras+solarium
Villa Carrer Puig Sec links
Villa Bianya Casa Study House 19c
  • Het zuiden geeft een prachtig uitzicht op l’Escala en het land erachter met de Pyreneeën. In de winter en het voorjaar is de sneeuw op de bergen een schitterend gezicht.
Vakantiehuis Violetta met 3 zwembaden en airco.
Vakantiehuis villa Roger de Flor
  • De westkant geeft een combinatie van het noorden en het zuiden. Sommige woningen geven een panorama van meer dan 180°. Ook hier heeft Vakantiehuis-lescala een aantal villa’s in de verhuur.
Vakantiehuis Penedes
Villa Pénédes op Puig Sec in l'Escala
Villa Naranja

U heeft vragen over een vakantiehuis of een andere vraag, neem contact op:

Ik wil info over een vakantiehuis op Puig Sec