>Info over l'Escala en de Costa Brava

Info over l'Escala Costa Brava

Vakantiehuis-lescala deelt graag zijn ervaring met anderen om de vakantie makkelijker te maken. De meeste gezinnen boeken 2 weken aan de Costa Brava en dan wil je zo min mogelijk tijd en geld verspillen. Een supermarkt moet snel gevonden worden en tanken het liefst zo goedkoop mogelijk. Vakantiehuis-lescala publiceert deze informatie en meer op de website. Dat bespaart u de zoektocht naar dat ene restaurant of dat leuke strand.

WiFi wordt ook in l'Escala steeds meer gemeengoed. In het oude dorp is het gratis, even inloggen en go! En de meeste bars en restaurants bieden ook WiFi aan. Vraag naar de code! Bezoek de site voor de toeristische plattegrond van l'Escala. We breiden de site continu uit. Heeft u aan- of opmerkingen horen wij die graag! Misschien iets wat de moeite van hier vermelden waard is.

De lokale VVV in heeft veel informatie over l'Escala en de Costa Brava

Oficina de Turisme l'Escala, de VVV. Oficina de Turisme l'Escala, de toonbank Oficina de Turisme l'Escala, alle informatie die u zoekt. Oficina de Turisme l'Escala, enorm aanbod van activiteiten.

Maak een bezoekje aan de Officina de Turismo de l'Escala. De mensen zijn er vriendelijk en spreken Catalaans, Spaans, Frans en vaak Engels.

Oficina de Turismo de L’Escala

Pl. de les Escoles, 1, 17130 l'Escala Tel. (+34) 972 770 603

Terug naar boven