>>Word een edelsmid met Sana!

Word een edelsmid met Sana!

Word een edelsmid met Sana!

We zijn altijd op zoek naar interessante activiteiten. We plaatsen ze op de website, onze Facebook pagina, Instagram account, Twitter en Google+. Deze keer werden wij gevonden en we vinden het leuk! 

Wie is Sana, wat doet ze en waar doet ze dat?

Sana López Abellán, geboren en getogen in Nederland, woont al vier jaar in La Bisbal. Sana is edelsmid van beroep en heeft in het centrum van La Bisbal sinds 2014 jaar een winkel/galerie/atelier. Vanaf 2016 verzorgt zij ook workshops edelsmeden. Dus, altijd al je eigen zilveren sieraad willen maken? Deze vakantie kan het, in La Bisbal d'Empordà, op 30 minuten van l'Escala!

Een workshop om je eigen zilveren sieraad te maken

Onder leiding van de professionele edelsmid Sana krijg je de kans om te proeven van dit unieke ambacht.
Er zijn workshops van één dag, een weekend, of een midweek. Ook is het mogelijk een cursus 'op maat' te laten maken. Er is plaats voor maximaal twee cursisten tegelijk, hierdoor is individuele aandacht gegarandeerd. 

dia_2_ blau_2 ama1 silv_uni_breed_1 yellow_brooch_2

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een door jouzelf ontworpen en gemaakt zilveren sieraad. Laat je inspireren door de prachtige omgeving en gebruik je creativiteit eens op een heel nieuwe manier!

ARTESANA i TRIBU een galerie in La Bisbal d'Empordà

Ook zonder het volgen van een workshop ben je van harte welkom bij ARTESANA i TRIBU, in de galerie vind je een steeds wisselende collectie handgemaakte sieraden, kunst aan de wand en kleine objecten.

Hoe leuk is dat? Neem contact op met Sana voor de details, ze is hier te bereiken:

Passeig Marimon Asprer 3, 17100 LA BISBAL d'EMPORDA (aan de rivier, onder de platanen) Tel: +34 972646595

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Photos du journal