>>Marlin Beach Bar

Marlin Beach Bar

Marlin Beach Bar

Vanaf het Paasweekeinde tot 22 oktober is het feest bij Bonnie's Marlin Beach Bar op het strand van San Pere Pescador. De plek wordt druk bezocht door de 35 plusser die op zoek is naar een volwassener omgeving (lees: hun kinderen hoeven niet te zien hoe ouders zich vermaken). 

Rij langs de grote campings van La Ballena Alegre en Las Dunas op de Carretera Sant Martí d'Empúries en neem voor Mas Guso de afslag richting Platges de Sant Pere Pescador / Cortal del Vila. Rij de weg af tot 100 meter voor het strand. Sla linksaf de ongeplaveide weg in, onder de Max 2mtr door, en parkeer op de parkeerplaats links van het Verboden in te Rijden bord. Parkeer de auto en wandel dan 5 minuten het pad links af, richting Camping Aquarius. Voilà! Bonnie's Marlin Beach Bar!!

Aankomst bij de Marlin Beach Bar Weg kwijt door uitdroging? Volg de borden Bonnie & crew zijn gek op spreuken Weersvooruitzichten bij de Marlin Beach Bar Marlin Beach Bar's logo is een... MARLIN!

Het hele seizoen door (behalve op dinsdag) kun je er chillen, eten, borrelen of keihard feesten. Marlin Beach Bar rocks!

Marlin Beach Bar's Opening Party 2017 Bonnie's Marlin Beach Bar de avond begint Van de Marlin Beach Bar tot het strand is...0 meter! Op woensdag avond is er paella, wel reserveren want vol is vol! Marlin Beach Party

Marlin Beach Bar:

Beach 1
17470 San Pedro Pescador

+34 972 55 07 18

 

 

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Tijdlijnfoto's