>>Jazz bar Ultramar in l'Escala

Jazz bar Ultramar in l'Escala

Jazz bar Ultramar in l'Escala

Uitgaan in l'Escala

In de zomer is er voor iedereen een plek om uit te gaan. Voor jong en oud. Van een strandtent naar een bar en een restaurant en daarna dansen tot de zon weer opkomt. Nu we steeds meer boekingen buiten juli en augustus krijgen merkt de horeca in l'Escala dat ook. Sinds de verbouwing van het centrum zijn al meer grote terrassen gekomen. Maar de grootste aanwinst, naar ons idee, is de opening van UltraMar. Uitgaan kan nu het hele jaar. Ze zijn elke week, het hele jaar door open. De inrichting is... UltraMariaans. Of zoiets. Gewoon een top tent.

Ultramar aan de buitenkant in de winter Ultramar is ook een restaurant Ultramar uitzicht op Roses Aan de bar met een glas wijn Geen idee bij Ultramar

Voor de jazzliefhebbers

De hele week kun je er eten in het restaurant, of een glas drinken aan de bar. Op donderdag is er live muziek. Er is vrij entrée en het begint nadat het restaurant klaar is met serveren. Vind een plek aan de bar en geniet van een cocktail, terwijl de band optreedt. Vrijdag en zaterdag is er een DJ (onze favoriet: DJ Miguelito Superstar (what's in a name.)) en op zondag een film. Altijd vrije entrée, altijd een goede sfeer.

UltraMarclub

Carrer de la Torre 1 - 17130 - l'Escala - T. 0034 872201421

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Tijdlijnfoto's