>>Club MISTRAL Windsurfing - Kitesurfing - Shop

Club MISTRAL Windsurfing - Kitesurfing - Shop

Club MISTRAL Windsurfing - Kitesurfing - Shop

De Baai van Roses staat wereldwijd bekend om zijn perfecte windsurf omstandigheden. Het is de ideale plek voor windsurfers, van beginner tot expert. Club MISTRAL ligt naast het strand Riuet van l'Escala en heeft alles om te genieten van ideale surf/kite/airfoil etc. omstandigheden.

Club MISTRAL l'Escala, het clubhuis Club Mistral l'Escala, promotie folder en prijzen Club MISTRAL extreem windsurfing Club Mistral l'Escala, promotie folder met prijzen Club MISTRAL l'Escala, het team

De thermische wind komt uit het zuidoosten en waait schuin op de kust. Gedurende de dag neemt hij langzaam in kracht toe. Dit betekent dat beginners kunnen genieten van het ondiepe water en een lichte bries in de ochtend. De cursussen worden gegeven door een gemotiveerd team gecertificeerde, meertalige instructeurs. Kinderen kunnen genieten van de eerste stappen van windsurfen en ontmoeten nieuwe windsurf vrienden van hun eigen leeftijd. Dankzij de kleine lesgroepen van maximaal 4 kinderen zullen ze samen veel plezier hebben.

club MISTRAL Golf de Roses  T: 0034 687 455 182


 

Nu op Facebook

Spring is in the air! 🌸#spring #lescala #vakantiehuislescala #lente #costabrava #costabrava ..

Photos du journal